Problemy i uwagi

Tutaj znajdziecie info o nowościach na forum

Postautor: luk47 » 30 paź 2008, 19:22

Poruszałem już ten problem z tego co pamiętam.

Klikam "Szukaj" na głownym pasku, wyskakuje mini okienko z polem do wpisywania szukanego słowa. Wpisuję cokolwiek, klikam na "Idź", po czym dostaje taki komunikat:
Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Jeśli natomiast przechodzę do zaawansowanego wyszukiwania ("Szukaj" -> "Zaawansowane wyszukiwanie"), to tam działa wszystko okej. Niby nic wielkiego, jednak jest to pewne nieudogodnienie. Sprawdzałem na Fx'ie 3.0.3 i Oprze 9.62 - to samo.

Pozdrawiam :)



Człowiek jest wolny całkowicie lub nie jest wolny wcale.
Awatar użytkownika
luk47
 
Posty: 1103
Rejestracja: 07 paź 2004, 13:00
Lokalizacja: Łańcut

Postautor: T-1000 » 30 paź 2008, 21:41

luk47 pisze:Poruszałem już ten problem z tego co pamiętam.

Klikam "Szukaj" na głownym pasku, wyskakuje mini okienko z polem do wpisywania szukanego słowa. Wpisuję cokolwiek, klikam na "Idź", po czym dostaje taki komunikat:

Jeśli natomiast przechodzę do zaawansowanego wyszukiwania ("Szukaj" -> "Zaawansowane wyszukiwanie"), to tam działa wszystko okej. Niby nic wielkiego, jednak jest to pewne nieudogodnienie. Sprawdzałem na Fx'ie 3.0.3 i Oprze 9.62 - to samo.

Pozdrawiam :)


Właśnie miałem o to spytać, bo też mnie to denerwuje trochę :) A problem istnieje od dość dawna...

Krizz ten styl SmoothFluid, to pewnie tylko dla adminów widoczny ;)


PS.
Czy komuś działa ten przycisk obok cytowania postów - "Multi-cytuj tą wiadomość"? Czasem fajnie by było zacytować więcej niż jeden post, a jakoś nie bardzo mi chce to działać :roll:



Awatar użytkownika
T-1000
Junior Member
 
Posty: 777
Rejestracja: 28 cze 2004, 9:56
Lokalizacja: Pabianice

Postautor: sztosz » 30 paź 2008, 22:36

T-1000 pisze:Właśnie miałem o to spytać, bo też mnie to denerwuje trochę :) A problem istnieje od dość dawna...

Krizz ten styl SmoothFluid, to pewnie tylko dla adminów widoczny ;)


PS.
Czy komuś działa ten przycisk obok cytowania postów - "Multi-cytuj tą wiadomość"? Czasem fajnie by było zacytować więcej niż jeden post, a jakoś nie bardzo mi chce to działać :roll:


luk47 pisze:Poruszałem już ten problem z tego co pamiętam.

Klikam "Szukaj" na głownym pasku, wyskakuje mini okienko z polem do wpisywania szukanego słowa. Wpisuję cokolwiek, klikam na "Idź", po czym dostaje taki komunikat:

Jeśli natomiast przechodzę do zaawansowanego wyszukiwania ("Szukaj" -> "Zaawansowane wyszukiwanie"), to tam działa wszystko okej. Niby nic wielkiego, jednak jest to pewne nieudogodnienie. Sprawdzałem na Fx'ie 3.0.3 i Oprze 9.62 - to samo.

Pozdrawiam :)


Krizz pisze:Nie ma takiego stylu.


Mi działa mutli cytuj tą wiadomość ;) Zaznaczasz wiadomości które chcesz cytować opcją "multi cytuj" a potem na normalne cytuj.

Co do SmoothFluid to rzeczywiście na koncie innym niż moje tego najwyraźniej nie widać :/



You never give you your money, you only give me your funny paper, and in the middle of investigation your break down...
Awatar użytkownika
sztosz
Administrator
 
Posty: 3234
Rejestracja: 19 lip 2004, 13:00
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: T-1000 » 30 paź 2008, 22:50

sztosz pisze:Mi działa mutli cytuj tą wiadomość ;) Zaznaczasz wiadomości które chcesz cytować opcją "multi cytuj" a potem na normalne cytuj.


No faktycznie. Myślałem, że to się powinno automatycznie pojawić w okienku z 'szybką odpowiedzią', bo tak to działało gdzieś na innym forum i kombinowałem jak koń pod górę :)



Awatar użytkownika
T-1000
Junior Member
 
Posty: 777
Rejestracja: 28 cze 2004, 9:56
Lokalizacja: Pabianice

Postautor: Frank Holman » 02 lis 2008, 11:14

od bardzo dawna, chyba od zawsze, mamy poważny problem z kodowaniem na kanale RSS - wychodzą niedające się usunąć krzaczory :( !!! - dotyczy Firefoxa, Thunderbirda, Opery (nie dotyczy IE8 ?)



\
Awatar użytkownika
Frank Holman
Junior Member
 
Posty: 8588
Rejestracja: 10 lut 2004, 14:00

Postautor: Bitterman » 18 lis 2008, 12:04

Ciekawe czy misek doda informację (spotykana na innych forach) odnośnie wersji Windowsa oraz przeglądarki. (wyświetlana w formie ikon)



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: T-1000 » 18 lis 2008, 12:47

Byłoby fajnie, ale od mojej propozycji minęły już ponad 4 miesiące, a żaden z adminów nawet się nie wypowiedział w tej sprawie... :roll:

W ogóle odzew praktycznie zerowy - dzięki Bitterman chociaż za ten jeden głos poparcia :)

Myślałem, że trochę więcej ludzi będzie chciało taką rzecz... przecież to naprawdę fajne jest ;)



Awatar użytkownika
T-1000
Junior Member
 
Posty: 777
Rejestracja: 28 cze 2004, 9:56
Lokalizacja: Pabianice

Postautor: sztosz » 18 lis 2008, 18:32

Pewnie że fajne, ale to pozostaje tylko i wyłącznie w gestii Miśka.



You never give you your money, you only give me your funny paper, and in the middle of investigation your break down...
Awatar użytkownika
sztosz
Administrator
 
Posty: 3234
Rejestracja: 19 lip 2004, 13:00
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Bitterman » 01 gru 2008, 23:15

sztosz pisze:Pewnie że fajne, ale to pozostaje tylko i wyłącznie w gestii Miśka.


Podałem temat miśkowi. Zobaczymy co z tego będzie.



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: luk47 » 12 mar 2009, 17:22

Czy w krzyczypudle da się zrobić coś z cudzysłowem?



Człowiek jest wolny całkowicie lub nie jest wolny wcale.
Awatar użytkownika
luk47
 
Posty: 1103
Rejestracja: 07 paź 2004, 13:00
Lokalizacja: Łańcut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogłoszenia Administracyjne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości