Problem z siecią LAN

Wszystkie problemy związane z siecią LAN oraz Internetem.

Problem z siecią LAN

Postautor: Kubiks » 04 lip 2013, 11:01

Hej, moim problemem jest sytuacja, kiedy jestem podłączony do sieci LAN, wszystko ładnie śmiga, po czym nagle nie mogę załadować żadnej strony. W centrum udostępniania mam, że komputer jest połączony, ma dostęp do internetu i faktycznie tak jest bo program uTorrent mi dobrze chodzi. Nie ma problemów z siecią. Sądziłem, że to zamulenie właśnie przez wyżej wymieniony program, jednak po wyłączeniu go nic się nie dzieje. Nadal podłączony, ale strony się nie ładują. Nie działa rozłączenie i ponownie połączenie, ani wyłączenie wifi i włączenie na nowo. Muszę restartować komputer i dopiero wtedy mogę na nowo otwierać strony. Może ktoś się spotkał z takim przypadkiem i wie, co jest winą.

Odzież używana winforum.pl/ Sprawdź!
Ostrzeżenie 3/3. Powód: kryptoreklama. Żegnamy na stałe bez żalu... Moderator



Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 19:50 przez Kubiks, łącznie zmieniany 1 raz
Kubiks
Junior Member
 
Posty: 4
Rejestracja: 03 lip 2013, 18:37

Re: Problem z siecią LAN

Postautor: Kselopt » 04 lip 2013, 13:48

jeśli net śmiga a strony się nie ładują, zmień porty DNS.



Kselopt
Junior Member
 
Posty: 3
Rejestracja: 27 cze 2013, 10:21

Re: Problem z siecią LAN

Postautor: hiperward2041 » 15 paź 2013, 21:01

A u mnie zmiana portu nie pomogła, gdzie może być problem?



hiperward2041
Junior Member
 
Posty: 2
Rejestracja: 01 paź 2013, 14:46


Wróć do Sieć i internet
 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
cron