[*] Wybor uruchamiania

Dział od którego rozpoczęła się działalność forum. Znajdziecie tu tematy dotyczące Windows XP.

[*] Wybor uruchamiania

Postautor: Blade2002 » 05 maja 2003, 0:53

Witam. Ktore uruchamianie powinno byc wybrane w msconfig/ogolne normalne czy selektywne (diagnostyczengo nie biore pod uwage). Mam wybrane selektywne i nie wiem czy czasem przez to blokuja mi sie strony www, gdy otworze 2-3 okna to sie IE wiesza (Outlook tez) i trzeba ctrl + alt + del. Moze to selektywne sie samo wlaczylo i przez to IE doprowadza mnie do nerwicy, bo nawet zeby wejsc na forum i napisac post musze przejsc kilka razy proceder ctrl + alt + del. Dodam ze WINXP mam ok. 1 roku, jestem z niego zadowolny. Problem z przegladarka zaczal sie chyba gdy wylaczylem POSLANCA i musialem zrobic przez to przywracanie systemu bo moje sdi nie chcialo wcale wybrac numeru (port i komp zajete), czesto pojawia mi sie tez przy wlaczaniu IE , szczegolnie po kliknieciu w jakis link, sytem zajety (ponow probe, przelacz na). Blagam o pomoc. Jesli sie uda zamieszcze screeny tego wieszania sie IE.



Załączniki
1540_1052092281.jpg
1540_1052092253.jpg
1540_1052092218.jpg
--== WIN XP PRO SP1 ==-- --==AMD Athlon XP 1700+==-- -== Soltek SL-75DRV4==-- --== 512 DDR 266MHz==-- --== Gainward GF4MX 460==-- --== WDC 40GB i IBM 123,5GB==-- --==Lite-On 12/10/32==-- --==DVD Hitachi==--
Awatar użytkownika
Blade2002
Junior Member
 
Posty: 45
Rejestracja: 08 lut 2003, 16:46
Lokalizacja: Chodzież

Postautor: pionaj » 05 maja 2003, 1:30

chyba przesadziłes z tymi zrzutami
ZMNIEJSZ
bo trzeba stronę w poziomie przewijać :o :o



GA M55S-S3,Athlon64 3500(AM2)@2.5GHz/GF 7300GT Galaxy/ZALMAN 256MB, WDC 250GB 16MB SATAII,2x512 DDR2/667mHz Kingston,Chieftec450, LG GSA-H10N. LCD BenQ FP91G+ i Asus A6RP AP0083+WD2000KS

Obrazek
Awatar użytkownika
pionaj
 
Posty: 2647
Rejestracja: 27 sie 2002, 13:00
Lokalizacja: Jana Kantego

Postautor: morus » 05 maja 2003, 2:57

No gdybym rok siedział na dysku bez reinstalacji to chyba też bym się powiesił:) Ale chyba to możliwe że system będzie działał bez problemów po takim czasie jeśli się o niego dba. Pozdrawiam



Athlon 64 4000+, MSI K9N NEO, 2 GB Kingston DDR2, Seagate 320Gb, WD 250 gb, SATA2, GeForce 7300GT, Chieftec 360W
Awatar użytkownika
morus
Junior Member
 
Posty: 486
Rejestracja: 14 kwie 2003, 23:36

Postautor: Blade2002 » 05 maja 2003, 10:30

A moze ktos sprawdzic ktore uruchamianie ma wlaczone normalne czy selektywne:) a zdjecia takie duze bo chcialem pelen realizm.



--== WIN XP PRO SP1 ==-- --==AMD Athlon XP 1700+==-- -== Soltek SL-75DRV4==-- --== 512 DDR 266MHz==-- --== Gainward GF4MX 460==-- --== WDC 40GB i IBM 123,5GB==-- --==Lite-On 12/10/32==-- --==DVD Hitachi==--
Awatar użytkownika
Blade2002
Junior Member
 
Posty: 45
Rejestracja: 08 lut 2003, 16:46
Lokalizacja: Chodzież

Postautor: morus » 05 maja 2003, 11:02

Nie ma znaczenia jakie uruchamianie zaznaczysz. Gdy wybierzesz selektywne i masz zaznaczone wszystko co tam jaest i zaznaczone są wszystkie pozycje Win.ini, Uruchamianie itd to załaduje ci się to samo co na normalnym. Lepiej zobacz co masz w zakładce Uruchamianie.



Athlon 64 4000+, MSI K9N NEO, 2 GB Kingston DDR2, Seagate 320Gb, WD 250 gb, SATA2, GeForce 7300GT, Chieftec 360W
Awatar użytkownika
morus
Junior Member
 
Posty: 486
Rejestracja: 14 kwie 2003, 23:36

thx

Postautor: Blade2002 » 07 maja 2003, 18:02

Ok thx, wywalilem troche progsow i odrazu lepiej, przynjamniej przez kilka godzin sie to nie pojwailo, wiec moze bedzie dobrze. Dzieki.



--== WIN XP PRO SP1 ==-- --==AMD Athlon XP 1700+==-- -== Soltek SL-75DRV4==-- --== 512 DDR 266MHz==-- --== Gainward GF4MX 460==-- --== WDC 40GB i IBM 123,5GB==-- --==Lite-On 12/10/32==-- --==DVD Hitachi==--
Awatar użytkownika
Blade2002
Junior Member
 
Posty: 45
Rejestracja: 08 lut 2003, 16:46
Lokalizacja: Chodzież


Wróć do Windows XP
 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
cron