Pokaż swój pulpit!

Tutaj można porozmawiać o wszystkim i o niczym. W pełni dostępne dla użytkowników niezarejestrowanych.

Jaką rozdzielczość mają mieć dołączone obrazki?

640x480;
9
16%
800x600;
17
30%
Jest mi to obojêtne!
20
36%
*690/517 - Optymalna rozdzielczo¶æ!
10
18%
 
Liczba głosów : 56

Postautor: Bitterman » 19 wrz 2010, 19:10

Nowy komp, nowy system i nowe - stare gry które działają idealnie ....

Niestety czas testów się skończył.. teraz tylko straszy pulpit XP'ka ...



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: Krizz » 19 wrz 2010, 21:17

System za 9 tys. na domowym kompie, fiu, fiu...



Awatar użytkownika
Krizz
Junior Member
 
Posty: 2998
Rejestracja: 16 mar 2004, 14:00
Lokalizacja: Kowary

Postautor: Bitterman » 20 wrz 2010, 10:57

Krizz pisze:System za 9 tys. na domowym kompie, fiu, fiu...


:) Wersja Trial do pobrania za darmo z strony MS (z możliwością przedłużania okresu użytkowania do 180 lub 240 dni) lub darmowa dla uczelni. :)



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: Refik » 12 lis 2010, 21:23

Dawno nic tu nie było, więc czas na mój pulpit ;]


Obrazek



"No cóż, Vista śmierdzi - zawsze to powtarzałem i powtarzać będę Może i ładnie wygląda, ale to idealny sposób jak pozbawić swój komputer połowy mocy obliczeniowej na... śmierdzenie "
Awatar użytkownika
Refik
Junior Member
 
Posty: 143
Rejestracja: 15 sie 2008, 12:42

Postautor: Bitterman » 14 lis 2010, 14:34

To ja też pokażę mój. Drugi pulpit. Prosty i mało skomplikowany. Tylko mi deszcz pada na pulpicie. Bo monitor mam za oknem a pogoda ostatnio nie za ciekawa.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: mQ » 14 lis 2010, 17:12

Bitterman pisze:To ja też pokażę mój. Drugi pulpit. Prosty i mało skomplikowany. Tylko mi deszcz pada na pulpicie. Bo monitor mam za oknem a pogoda ostatnio nie za ciekawa.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us


A okienka Ci dostają samozapłonu ? :grin:



mQ
Junior Member
 
Posty: 1371
Rejestracja: 14 lip 2004, 12:04

Postautor: Bitterman » 14 lis 2010, 17:27

mQ pisze:A okienka Ci dostają samozapłonu ? :grin:


Jasne że tak. Bo monitor się przegrzewa. :)



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: dezmont » 05 lip 2011, 23:20

HD - 1920 x 1080
Obrazek



[SIZE="1"][color="DeepSkyBlue"]Zasilacz[/color] OCZ ModXStream Pro 700W [color="DeepSkyBlue"]Dysk[/color] Samsung F3 HD103SJ 1TB 7200 32MB SATA [color="DeepSkyBlue"]Napęd[/color] Sony AD-7241S-0B [color="DeepSkyBlue"]Procesor[/color] AMD PHENOM II X4 955 AM3 [color="DeepSkyBlue"]Płyta główna[/color] MSI 870A-G54 ATX [color="DeepSkyBlue"]Karta graficzna[/color] Gigabyte GF GTX470 1280 MB [color="DeepSkyBlue"]RAM[/color] DDR3 Patriot 4GB 1600MHZ 2x2GB CL9 GAMING ELK AMD [color="DeepSkyBlue"]Obudowa [/color]CoolerMaster Gladiator 600[/SIZE]
Obrazek
Awatar użytkownika
dezmont
Junior Member
 
Posty: 8
Rejestracja: 05 lip 2011, 22:50
Lokalizacja: Wwa

Re:

Postautor: Georg » 10 lip 2013, 9:41

Refik pisze:Dawno nic tu nie było, więc czas na mój pulpit ;]


Obrazek


wow...aż mi wstyd i chyba wezmę się za ulepszenie mojego



Georg
Junior Member
 
Posty: 4
Rejestracja: 25 cze 2013, 9:46

Re: Pokaż swój pulpit!

Postautor: Pineza » 25 lip 2013, 15:52

Ja bd musiała zrobić to samo, już zacząłem pewnie jutro skończę :D

____________________
Nie wiem co to--> http://winforum.pl/ fajnie brzmi to mam
Ostrzeżenie 2/3. Powód: niedozwolona reklama. Moderator



Ostatnio zmieniony 01 wrz 2013, 12:34 przez Pineza, łącznie zmieniany 1 raz
Pineza
Junior Member
 
Posty: 4
Rejestracja: 12 lip 2013, 12:38

PoprzedniaNastępna

Wróć do Off - topic
 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] i 2 gości