Z pewnych względów jesteśmy jednak zmuszeni do wprowadzenia pewnych ograniczeń.
1. Rozdzielczość obrazka nie może przekraczać 800x600x32bit!
2. Kompresja JPG. minimum 70% - obrazek nie może przekraczać 100Kb.
Wyjątek stanowi umieszczenie obrazka na innym serwerze i podlinkowanie go w tagach
np: http://www.imageshack.us/index.php
wtedy wielkość obrazka może być niemal dowolna.
3. Każdy może wrzucić tylko jeden! zrzut, każdy następny
będzie permanentnie kasowany [a jeśli chcesz pokazać nowy, poprzez edycję postu wstawiasz nowy - w miejsce starego].
Dlaczego:
Wprowadzono ze względu na przejrzystość wątku.1. Rozdzielczość obrazka nie może przekraczać 800x600x32bit!
Wprowadzono ze wzgledu na drastyczne uszczuplanie się miejsca na serwerze!2. Kompresja JPG. minimum 70% - obrazek nie może przekraczać 100Kb.
3. Każdy może wrzucić tylko jeden! zrzut, każdy następny będzie permanentnie kasowany [a jeśli chcesz pokazać nowy,
poprzez edycję postu wstawiasz nowy - w miejsce starego].
Zapraszamy zatem do dzielenia się swoimi widokami!
A oto mój pulpit hostowany przez imageshack.us
Stary :

i Nowy [02.08.2005r.]

-----------------------
Edit:
A więc poświęciłem się dla sprawy

Po przetestowaniu różnych obrazków dla rozdzielczości ekranu 1024/768 najrozsądniejszą wielkością wydaje się być 690/517.
Ankieta aktywna jeszcze 45~6 godzin potem wybrana rozdzielczość będzie wiążąca.
Jeszcze jedno nowy punkt do obowiazującego tu regulaminu od teraz, zamieszczane posty które nie będą miały bezpośrednio związku z tematem będą KASOWANE przeze mnie osobiście!.
Temat, pulpitów przypadł mi do gustu, bardzo mi się podoba i nie tylko mi, więc nie życzę sobie postów które będą wprowadzały nieporządek, lub chaos!
Będę tego pilnował dopóki nie zostanę pozbawiony praw, lub dopóki nie wyzionę ducha!
Pozdrawiam.
-----------------
Edit 2.
Aktualnie spowodu prac konserwacyjnych 8) zespołu adminów nie można dodawać załączników do postów, za wynikłe problemy, przepraszamy.
------------------
Edit 3.
Dodawanie załączników juz działa więc do dzieła!

------------------
Edit 4.
Nowa reguła [02 VIII 2005r.]
Można dodawać nowe pulpity w postaci Linków "thumbnail" z ImageShack - pod warunkiem dodania ich do już istniejących postów.