plik pdf wyłącza Internet Explorer

Wszystkie problemy związane z siecią LAN oraz Internetem.

plik pdf wyłącza Internet Explorer

Postautor: Xawer » 09 lis 2008, 15:18

Od kilku dni strony w formacie pdf wyłączają Internet Explorera. Adobe Reader funkcjonuje normalnie, dopiero gdy IE używa Adobe to się zamyka. Wyłączyłem w Adobe opcję "display PDF in browser" lecz też nic to nie dało.



Xawer
Xawer
Junior Member
 
Posty: 21
Rejestracja: 05 wrz 2004, 19:16

Postautor: hsurim » 10 lis 2008, 9:24

Używaj raczej normalnej przeglądarki a nie ... atrapy.



Awatar użytkownika
hsurim
Junior Member
 
Posty: 95
Rejestracja: 20 kwie 2007, 13:43

Postautor: Krizz » 10 lis 2008, 10:21

hsurim pisze:Używaj raczej normalnej przeglądarki a nie ... atrapy.

Sugestia dobra, ale to raczej obejście problemu, niz jego rozwiązanie. Proponuję zainstalować najnowszego Adobe Readera, lub przeinstalowac obecnego, jeżeli już jest w najnowszej wersji.



Awatar użytkownika
Krizz
Junior Member
 
Posty: 2998
Rejestracja: 16 mar 2004, 14:00
Lokalizacja: Kowary

Postautor: szunaj » 10 lis 2008, 13:38

Xawer nie napisałeś, jaka to wersja IE.
Pozdrawiam.



-
Zostań e-Polakiem.
Awatar użytkownika
szunaj
Junior Member
 
Posty: 2737
Rejestracja: 29 sie 2002, 13:00
Lokalizacja: e-Polska

Postautor: Frank Holman » 10 lis 2008, 14:56

predzej bym polecil wywalenie adobe readera i zastapienie go foxitem
moze w oknie przegladarki sie pdf nie pokaze, ale co z tego - program dziala 1000x szybciej, a efekt bedzie stabilny



\
Awatar użytkownika
Frank Holman
Junior Member
 
Posty: 8588
Rejestracja: 10 lut 2004, 14:00

Postautor: netvalker » 10 lis 2008, 16:19

Najnowsza wersja Foxita i w oknie przeglądarki też będzie pedeef...



Awatar użytkownika
netvalker
Administrator
 
Posty: 2445
Rejestracja: 27 sie 2002, 11:00
Lokalizacja: Somewhere Over The Rainbow

Postautor: Bitterman » 10 lis 2008, 18:12

No właśnie zamyka a czy jest komunikat o błędzie? Czy w podglądzie zdarzeń coś pisze?



Awatar użytkownika
Bitterman
Administrator
 
Posty: 6218
Rejestracja: 18 wrz 2003, 13:00
Lokalizacja: Hotel Zacisze

Postautor: Xawer » 10 lis 2008, 19:54

Mam IE7. Adobe odinstalowałem i zainstalowałem najnowszą wersję z netu, żadnej zmiany. Komunikatu o błedzie nie ma tylko informacja Microsoftu o przesłaniu informacji o błedzie, której nie wysyłam.
W podglądzie zdarzeń są takie informacje "Aplikacja powodująca błąd iexplore.exe, wersja 7.0.6000.16735, moduł powodujący błąd lpvideo.dll, wersja 1.0.0.1, adres błędu 0x0000c4d7."



Xawer
Xawer
Junior Member
 
Posty: 21
Rejestracja: 05 wrz 2004, 19:16

Postautor: Frank Holman » 10 lis 2008, 20:20

lpvideo.dll, to niestety tzw. malware czyli syf w systemie :(



\
Awatar użytkownika
Frank Holman
Junior Member
 
Posty: 8588
Rejestracja: 10 lut 2004, 14:00

Postautor: Xawer » 10 lis 2008, 21:35

Teraz anti-malware czy format?



Xawer
Xawer
Junior Member
 
Posty: 21
Rejestracja: 05 wrz 2004, 19:16

Następna

Wróć do Sieć i internet
 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość