View Full Version : Wykonuję strony WWW...
Jeśli znalazłby się jakiś chętny, który chciałby żeby mu zrobić stronę WWW, to zapraszam...
Więcej szczegułów na http://www.hypnos.boo.pl/index.php?str=10
Pozdrawiam 8)
Ten kto to robi albo ZUPEŁNIE SIE NIE CENI, albo robi TOTALNE G. pomijam fakt że zapewne nie zna realiów :shock: . Jak można wyceniac "od 1 strony". Mi sie zawsze wydawało że to chodzi o funkcjonalność :?: I co to jest ten Hellraiser?
Poza tym zapraszam http://forum.php.pl/index.php?showtopic=25135
No to ja Ci wyjaśnię mechanizm: ściąga się któryś z darmowych szablonów (tysiące takich są), lekko się go modyfikuje a później tylko frajera szuka :mrgreen:. I niestety dzięki takim działaniom niektóre strony wyglądają jak polakierowane g***.
Ja się nawet nie wychylam z takimi zleceniami, a stron zrobiłem naprawdę sporo. Jak dobrze pamiętam, to najtańsza z nich kosztowała coś ponad dwa tysiące, hehehe...
Ten kto to robi albo ZUPEŁNIE SIE NIE CENI, albo robi TOTALNE G. pomijam fakt że zapewne nie zna realiów :shock: . Jak można wyceniac "od 1 strony". Mi sie zawsze wydawało że to chodzi o funkcjonalność :?: I co to jest ten Hellraiser?[/url]
Rzeczywiście, masz rację sztosz, cennik jest niezbyt przemyślany (zrobiłem go dawno temu i właściwie nigdy z niego nie korzystałem) - ale to zostanie naprawione. W stronach WWW liczy się funkcjonalność, a także wygląd (jak najbardziej oryginalny, co oczywiście nie zawsze się udaje, bo nigdy nie wiadomo, czy ktoś już nie zrobił strony o podobnym wyglądzie).
A jeśli komuś się nie podobają moje strony WWW, niech zajrzy tutaj: http://www.loradzyn.boo.pl/ i przejrzy stronki wykonane przez tego jegomościa :D
Pozdrawiam 8)
Ja nie pisałem ze mi sie nie podobaja bo widziałem multum gorszych, a twoja jest całkiem fajna. Nie jest wybitna ale nie sprawia że człowiek zaczyna sie krzywic na sam widok. A to jest naprawde duży plus. Po Prostu nie rozumiem cennika.
I powiedz mi co to znaczy że mogą być wzbogacone w skrypty PHP + MySQL? Sam buduję engine korzystajac w znacznej mierze z poradników z www.devshed.com i u mnie to akurat HTML to taki dodatek do php +xml ;) I chyba troszeczkę zapieniłem sie niepotrzebnie widząc ceny :oops:
I POWTARZAM: co to jest ten Hellraiser? ;)
(...)I powiedz mi co to znaczy że mogą być wzbogacone w skrypty PHP + MySQL?(...)
Pisząć "wzbogacone" miałem na myśli wszelkie dodatki, bez których strona mogłaby się obejść. Działanie mojej strony jest oparte przede wszystkim na PHP (po wyłączeniu serwera PHP strona przestałaby działać - pokazałby się sam szablon, z nagłówkiem i stopką, ale bez części środkowej (z menu włącznie), ale strona WWW może sobie doskonale poradzić bez tego. Tak więc jeśli PHP jest wykorzystane do poruszania się między podstronami, to tego nie uważam za dodatek, ale jeśli skrypt PHP ma np. obsługiwać księgę gości, czy cokolwiek innego - to to już nazywam "wzbogaceniem".
(...)I POWTARZAM: co to jest ten Hellraiser? ;)
Ten "Hellraiser" to miałbyć odnośnik do działu, którego nie będzie więc przycisk niedługo zniknie.
Pozdrawiam 8)
To powinieneś naprawde wiecej brać za te strony!!! Zmien jak najszybciej cennik. A co do tego linka co podaleś to strony które sobie zobaczyłem są oczojebne, co mi się bardzo nie podoba. A strona główna ma dziwny biały pasek przez srodek :shock: , w poziomie.
vBulletin Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.