PDA

View Full Version : Zasady blokady konta

Anonymous
27-08-02, 12:30
Ustawiał może to ktoś? Ja sobie ustawiłem próg na 10 nieudanych prób i blokade na 30 minut. Mam tak drugi dzień i dzieją się dziwne rzeczy, po dłuższej pracy na swoim koncie, gdy się wyloguje już nie mogę zalogować się z powrotem, bo konto jest blokowane. Dodam jeszcze, że mam konto z ograniczeniami, a jak nadam sobie prawa administracyjne problem znika.
Prosze o rozwiązanie, albo chociaż jakieś sugestie :)
Pozdrawiam

ripost
28-08-02, 14:37
hello poco ci konto z ograniczeniami :lol:

Sobol
28-08-02, 16:27
Pewnie dla większego bezpieczeństwa :lol:

Anonymous
28-08-02, 22:25
Dokładnie, dla bezpieczeństwa :wink:
A co z moim pytankiem? Wszystko przetestuje 8)

MONTERX24
02-09-02, 00:20
co prawda niewiem czemu tak jest ale zaraz ustawie sobie takie konto i zobacze czy mam takisam zgrzyt :)

Melon
03-09-02, 15:44
Kiedys grzebałem w zabezpieczeniach i ustawilłem na 3 nieudane próby zalogowania. Mam prawa administratora. Moj braciszek próbowal sie do mnie zalogować. Po trzeciej nieudanej próbie konto zostało zablokowane. A ja nie miałęm pojęcia jak je odblokować. Jeśli ktoś wie jak to niech da znać. Poprostu założyłem nowe konto i już się nie bawię w ograniczenia.
Podobnie się dzieje gdy userzy mają włączone odmawianie miejsca na dysku gdy przekrocza swój limit MB. Wtedy ich konto jest blokowane, a właściwie nie możn się zalogować. Tego nie rozumiem.